Prezentacja Cechy Technologie

Katana 2019

Czy jesteś gotowy na powrót legendy?

Nowa Katana designem nawiązuje do kultowego modelu, który w 1981 r. skradł serca motocyklistów na całym świecie. Teraz to ultranowoczesny litrowy power naked, który zapiera dech w piersiach!

Sprawdź ofertę!

Klauzula informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych

Administratorem podanych przez Państwa danych osobowych jest Motors sp z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Puławskiej 403A (02-801 Warszawa) wpisana do rejestru przedsiębiorców KRS prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy, KRS: 0000585130 ("Dealer").

Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne do otrzymania zamówionej oferty („Oferta”).

Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celach:

  • przygotowania i przesłania Oferty;
  • dalszego kontaktu związanego z Ofertą;
  • przesłania zaproszenia na wydarzenie/pokaz;
  • potwierdzenia uczestnictwa w wydarzeniu/pokazie;
  • marketingowych (jeżeli udzielono zgody lub jeżeli podstawą prawną przetwarzania są dozwolone, prawnie uzasadnione interesy administratora danych osobowych – art. 6 ust. 1 lit f) Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE „RODO).

Przez marketing rozumie się proces planowania i realizacji koncepcji, ustalania ceny, promocji i dystrybucji idei, dóbr i usług w celu dokonania wymiany mającej służyć osiągnięciu celów organizacji i jednostek [Ph. Kotler: Marketing. Podręcznik europejski, PWE, Warszawa 2006]. W opisywanym przypadku marketing dotyczy powyższych działań w zakresie produktów i usług oferowanych przez markę Suzuki, w tym działań związanych z przesyłaniem materiałów handlowych/promocyjnych oraz z badaniem satysfakcji klienta.

Państwa dane osobowe będą przechowywane jedynie przez okres niezbędny do przygotowania i przesłania Oferty, oraz prowadzenia korespondencji z nią związanej. W zakresie wyrażonej zgody na przetwarzanie danych osobowych dane będą przechowywane do czasu cofnięcia zgody lub zaprzestania działalności, której zgoda dotyczy. Następnie Państwa dane będą przechowywane przez okres wymagany obowiązkami nałożonymi na administratora danych przepisami prawa, w tym przepisami podatkowymi oraz przepisami dotyczącymi odpowiedzialności cywilnej z tytułu Oferty.

Odbiorcą Państwa danych może być wybrany przez Państwa autoryzowany dealer Suzuki. Ponadto odbiorcami Państwa danych mogą być zewnętrzni dostawcy usług (np. podmioty zajmujące się ubezpieczeniem i finansowaniem nabycia produktów Suzuki, drukarnie, dostawcy usług IT, call center, kurierzy, podmioty świadczące usługi logistyczne) w zakresie w jakim jest to niezbędne do przygotowania i przesłania Oferty, prowadzenia związanej z nią korespondencji, a także przechowywania Państwa danych.

W przypadku działań marketingowych SMP odbiorcami danych mogą być autoryzowani sprzedawcy lub autoryzowane stacje obsługi Suzuki, domy mediowe, agencje reklamowe, podmioty świadczące usługi marketingowe, w zakresie w jakim biorą udział w działaniach marketingowych Suzuki.

Zwracamy uwagę, iż definicja odbiorców danych zawarta w RODO jest bardzo szeroko, stąd tak szeroki zakres potencjalnych odbiorców został opisany powyżej. Tym niemniej Państwa dane będą przekazywane jedynie tym osobom i podmiotom, które zgodnie z prawem będą uprawnieni otrzymywać takie dane. Zaznaczamy także, iż Państwa dane nie będą udostępniane przez SMP jakimkolwiek podmiotom trzecim w celu wysyłania Państwu niezamówionych ofert handlowych tych podmiotów.

Macie Państwo prawo: dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych z uwagi na Państwa szczególną sytuację lub w celach marketingu bezpośredniego, a także prawo cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w każdym czasie bez wpływu na zgodność z prawem dotychczasowego przetwarzania. W przypadku danych osobowych przetwarzanych przez Dealera mogą Państwo wysłać wiadomość na adres: biuro@suzukipiaseczno.pl. %RP_INSPECTOR

Podstawę przetwarzania Państwa danych osobowych stanowi art. 6 ust. 1 lit. a), b) i f) RODO.

Przysługuje Państwu także prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w razie uznania, że doszło do naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych.

Jeżeli chcieliby Państwo na bieżąco otrzymywać najnowsze informacje związane z wybranym samochodem Suzuki oraz mieć szybki dostęp do naszych innych ofert i promocji, a także brać udział w działaniach związanych z badaniem Państwa satysfakcji jako klienta marki Suzuki, bardzo prosimy o zaznaczenie poniższych zgód.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Suzuki Motor Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Połczyńskiej 10 ("SMP") oraz wybranego przeze mnie dealera moich danych osobowych w celach:

W przypadku wybranego przeze mnie dealera wyrażam zgodę na:

Powrót legendy w wielkim stylu

Zaprojektowana, aby zapewnić maksymalną kontrolę i optymalną wydajność. Wykonana tak jak japońskie miecze, z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Przenosi przyjemność z jazdy motocyklem na zupełnie nowy poziom.

Ostre linie podkreślają nowoczesny styl motocykla, który równocześnie jest bardzo przyjazny dla kierowcy. Niesamowite osiągi, gwarantuje silnik o mocy 150 KM.

Wzornictwo nowej Katany nawiązuje do kultowego modelu GSX1100S KATANA, który w 1981 r. skradł serca motocyklistów na całym świecie. Nowa Katana to ultranowoczesna maszyna, która zapiera dech w piersiach!

poznaj nowy model Suzuki Katana

Zaawansowany wyświetlacz LCD

Zestaw wskaźników z regulacją jasności oferuje szeroki zakres przydatnych informacji w kompaktowej obudowie. Zaprojektowano go tak, aby odczyty wielu funkcji były łatwe do rozpoznania. Imponujący wygląd zegarów podnosi też prestiż motocykla.

oświetlenie LED

Nowy design z pionowo ułożonym reflektorem LED o unikalnym prostokątnym kształcie i przednimi światłami LED podkreślającymi ostry wygląd Katany.

hamulce Brembo

Monoblokowe, montowane promieniowo przednie zaciski hamulcowe Brembo – takie same jak stosowane w motocyklu GSX-R1000.

Akcesoryjne karbonowe elementy

Pozwalają obniżyć masę i podkreślić nowoczesny sportowy styl Katany.

Komfortowa kierownica

Zwężona, płaska, czarna, aluminiowa kierownica zwiększa sztywność przy jednoczesnym zmniejszeniu masy i wibracji.

Agresywny design

Tylny błotnik zintegrowany z wahaczem. Przeniesienie tylnych kierunkowskazów i uchwytu tablicy rejestracyjnej tworzy czystsze i bardziej agresywne linie tylnej części motocykla.

Akcesoryjne zaciski Brembo

Zaciski Bremo, dostępne w ofercie Suzuki, pozwalają na modyfikację wyglądu motocykla zgodnie indywidualnymi preferencjami.

Nowoczesny układ wydechowy

Krótki, czarny tłumik jeszcze bardziej podkreśla nowoczesny i czysty styl, równocześnie zapewniając doskonały dźwięk.

System kontroli trakcji z 3 trybami pracy

Pozwala cieszyć się sportową jazdą z większą swobodą, bez stresu i zmęczenia. Pewniejsze operowanie gazem w zmiennych warunkach drogowych.

Rama stworzona na szosę

Podwozie zaprojektowane na nowo, charakteryzuje się zwartością i lekkością konstrukcji, zapewniając modelowi Katana zwinność, a kierowcy radość jazdy na motocyklu.

poznaj nowy model Suzuki Katana

Zaawansowany wyświetlacz LCD

Zestaw wskaźników z regulacją jasności oferuje szeroki zakres przydatnych informacji w kompaktowej obudowie. Zaprojektowano go tak, aby odczyty wielu funkcji były łatwe do rozpoznania. Imponujący wygląd zegarów podnosi też prestiż motocykla.

oświetlenie LED

Nowy design z pionowo ułożonym reflektorem LED o unikalnym prostokątnym kształcie i przednimi światłami LED podkreślającymi ostry wygląd Katany.

hamulce Brembo

Monoblokowe, montowane promieniowo przednie zaciski hamulcowe Brembo – takie same jak stosowane w motocyklu GSX-R1000.

Akcesoryjne karbonowe elementy

Pozwalają obniżyć masę i podkreślić nowoczesny sportowy styl Katany.

Komfortowa kierownica

Zwężona, płaska, czarna, aluminiowa kierownica zwiększa sztywność przy jednoczesnym zmniejszeniu masy i wibracji.

Agresywny design

Tylny błotnik zintegrowany z wahaczem. Przeniesienie tylnych kierunkowskazów i uchwytu tablicy rejestracyjnej tworzy czystsze i bardziej agresywne linie tylnej części motocykla.

Akcesoryjne zaciski Brembo

Zaciski Bremo, dostępne w ofercie Suzuki, pozwalają na modyfikację wyglądu motocykla zgodnie indywidualnymi preferencjami.

Nowoczesny układ wydechowy

Krótki, czarny tłumik jeszcze bardziej podkreśla nowoczesny i czysty styl, równocześnie zapewniając doskonały dźwięk.

System kontroli trakcji z 3 trybami pracy

Pozwala cieszyć się sportową jazdą z większą swobodą, bez stresu i zmęczenia. Pewniejsze operowanie gazem w zmiennych warunkach drogowych.

Rama stworzona na szosę

Podwozie zaprojektowane na nowo, charakteryzuje się zwartością i lekkością konstrukcji, zapewniając modelowi Katana zwinność, a kierowcy radość jazdy na motocyklu.

poznaj nowy model Suzuki Katana

Zaawansowany wyświetlacz LCD

Zestaw wskaźników z regulacją jasności oferuje szeroki zakres przydatnych informacji w kompaktowej obudowie. Zaprojektowano go tak, aby odczyty wielu funkcji były łatwe do rozpoznania. Imponujący wygląd zegarów podnosi też prestiż motocykla.

oświetlenie LED

Nowy design z pionowo ułożonym reflektorem LED o unikalnym prostokątnym kształcie i przednimi światłami LED podkreślającymi ostry wygląd Katany.

hamulce Brembo

Monoblokowe, montowane promieniowo przednie zaciski hamulcowe Brembo – takie same jak stosowane w motocyklu GSX-R1000.

Akcesoryjne karbonowe elementy

Pozwalają obniżyć masę i podkreślić nowoczesny sportowy styl Katany.

Komfortowa kierownica

Zwężona, płaska, czarna, aluminiowa kierownica zwiększa sztywność przy jednoczesnym zmniejszeniu masy i wibracji.

Agresywny design

Tylny błotnik zintegrowany z wahaczem. Przeniesienie tylnych kierunkowskazów i uchwytu tablicy rejestracyjnej tworzy czystsze i bardziej agresywne linie tylnej części motocykla.

Akcesoryjne zaciski Brembo

Zaciski Bremo, dostępne w ofercie Suzuki, pozwalają na modyfikację wyglądu motocykla zgodnie indywidualnymi preferencjami.

Nowoczesny układ wydechowy

Krótki, czarny tłumik jeszcze bardziej podkreśla nowoczesny i czysty styl, równocześnie zapewniając doskonały dźwięk.

System kontroli trakcji z 3 trybami pracy

Pozwala cieszyć się sportową jazdą z większą swobodą, bez stresu i zmęczenia. Pewniejsze operowanie gazem w zmiennych warunkach drogowych.

Rama stworzona na szosę

Podwozie zaprojektowane na nowo, charakteryzuje się zwartością i lekkością konstrukcji, zapewniając modelowi Katana zwinność, a kierowcy radość jazdy na motocyklu.

poznaj nowy model Suzuki Katana

Zaawansowany wyświetlacz LCD

Zestaw wskaźników z regulacją jasności oferuje szeroki zakres przydatnych informacji w kompaktowej obudowie. Zaprojektowano go tak, aby odczyty wielu funkcji były łatwe do rozpoznania. Imponujący wygląd zegarów podnosi też prestiż motocykla.

oświetlenie LED

Nowy design z pionowo ułożonym reflektorem LED o unikalnym prostokątnym kształcie i przednimi światłami LED podkreślającymi ostry wygląd Katany.

hamulce Brembo

Monoblokowe, montowane promieniowo przednie zaciski hamulcowe Brembo – takie same jak stosowane w motocyklu GSX-R1000.

Akcesoryjne karbonowe elementy

Pozwalają obniżyć masę i podkreślić nowoczesny sportowy styl Katany.

Komfortowa kierownica

Zwężona, płaska, czarna, aluminiowa kierownica zwiększa sztywność przy jednoczesnym zmniejszeniu masy i wibracji.

Agresywny design

Tylny błotnik zintegrowany z wahaczem. Przeniesienie tylnych kierunkowskazów i uchwytu tablicy rejestracyjnej tworzy czystsze i bardziej agresywne linie tylnej części motocykla.

Akcesoryjne zaciski Brembo

Zaciski Bremo, dostępne w ofercie Suzuki, pozwalają na modyfikację wyglądu motocykla zgodnie indywidualnymi preferencjami.

Nowoczesny układ wydechowy

Krótki, czarny tłumik jeszcze bardziej podkreśla nowoczesny i czysty styl, równocześnie zapewniając doskonały dźwięk.

System kontroli trakcji z 3 trybami pracy

Pozwala cieszyć się sportową jazdą z większą swobodą, bez stresu i zmęczenia. Pewniejsze operowanie gazem w zmiennych warunkach drogowych.

Rama stworzona na szosę

Podwozie zaprojektowane na nowo, charakteryzuje się zwartością i lekkością konstrukcji, zapewniając modelowi Katana zwinność, a kierowcy radość jazdy na motocyklu.

Najsilniejszy street w ofercie Suzuki

Widok od góry - Katana

Silnik rzędowy zaczerpnięty z kultowego GSX-R1000. Dostosowując go do warunków miejskich wprowadzono modyfikacje, tak aby uzyskać jeszcze bardziej płynną reakcję przepustnicy.

Rozrząd zaprojektowano tak, by zoptymalizować pracę zaworów w celu uzyskania charakterystyki idealnie dopasowanej do jazdy w warunkach miejskich.

Wysokość siedziska zapewnia wygodę i pozwala kierowcy na postawienie stóp na ziemi po zatrzymaniu. Smukła konstrukcja, w której siedzisko styka się ze zbiornikiem paliwa, również ułatwia postawienie stóp na podłożu.

Zastosowane technologie

Przełącznik trybu jazdy (S-DMS)

Można wybrać trzy różne ustawienia trybu jazdy różniące się mapami pracy. Do dyspozycji są mapy zaprojektowane tak, by dopasować charakterystykę dostarczania mocy do różnych warunków eksploatacyjnych, takich jak jazda na torach wyścigowych, jazda po wąskich i krętych drogach, jazda w ruchu miejskim, w korku lub na prostych, otwartych drogach.

Regulowane zawieszenie

Zastosowane zawieszenie pozwala na pełną regulację zarówno z przodu, jak i z tyłu, dostosowując się do oczekiwań kierowcy.

Wspomaganie na niskich obrotach

System wspomagania kierowcy przy pracy silnika na niskich obrotach monitoruje i automatycznie reguluje obroty silnika podczas ruszania z miejsca oraz wolnej jazdy. Dzięki temu łatwiej jest wystartować, a także manewrować przy dużym natężeniu ruchu lub na zatłoczonym parkingu.

Suzuki Easy Start System

W typowym motocyklu podczas rozruchu silnika kierowca musi przytrzymać przycisk rozrusznika, dopóki silnik nie podejmie pracy. Dzięki Suzuki Easy Start wystarczy tylko wcisnąć przycisk rozrusznika.

Przełącznik trybu jazdy (S-DMS)

Można wybrać trzy różne ustawienia trybu jazdy różniące się mapami pracy. Do dyspozycji są mapy zaprojektowane tak, by dopasować charakterystykę dostarczania mocy do różnych warunków eksploatacyjnych, takich jak jazda na torach wyścigowych, jazda po wąskich i krętych drogach, jazda w ruchu miejskim, w korku lub na prostych, otwartych drogach.

Regulowane zawieszenie

Zastosowane zawieszenie pozwala na pełną regulację zarówno z przodu, jak i z tyłu, dostosowując się do oczekiwań kierowcy.

Wspomaganie na niskich obrotach

System wspomagania kierowcy przy pracy silnika na niskich obrotach monitoruje i automatycznie reguluje obroty silnika podczas ruszania z miejsca oraz wolnej jazdy. Dzięki temu łatwiej jest wystartować, a także manewrować przy dużym natężeniu ruchu lub na zatłoczonym parkingu.

Suzuki Easy Start System

W typowym motocyklu podczas rozruchu silnika kierowca musi przytrzymać przycisk rozrusznika, dopóki silnik nie podejmie pracy. Dzięki Suzuki Easy Start wystarczy tylko wcisnąć przycisk rozrusznika.

Przełącznik trybu jazdy (S-DMS)

Można wybrać trzy różne ustawienia trybu jazdy różniące się mapami pracy. Do dyspozycji są mapy zaprojektowane tak, by dopasować charakterystykę dostarczania mocy do różnych warunków eksploatacyjnych, takich jak jazda na torach wyścigowych, jazda po wąskich i krętych drogach, jazda w ruchu miejskim, w korku lub na prostych, otwartych drogach.

Regulowane zawieszenie

Zastosowane zawieszenie pozwala na pełną regulację zarówno z przodu, jak i z tyłu, dostosowując się do oczekiwań kierowcy.

Wspomaganie na niskich obrotach

System wspomagania kierowcy przy pracy silnika na niskich obrotach monitoruje i automatycznie reguluje obroty silnika podczas ruszania z miejsca oraz wolnej jazdy. Dzięki temu łatwiej jest wystartować, a także manewrować przy dużym natężeniu ruchu lub na zatłoczonym parkingu.

Suzuki Easy Start System

W typowym motocyklu podczas rozruchu silnika kierowca musi przytrzymać przycisk rozrusznika, dopóki silnik nie podejmie pracy. Dzięki Suzuki Easy Start wystarczy tylko wcisnąć przycisk rozrusznika.

Przełącznik trybu jazdy (S-DMS)

Można wybrać trzy różne ustawienia trybu jazdy różniące się mapami pracy. Do dyspozycji są mapy zaprojektowane tak, by dopasować charakterystykę dostarczania mocy do różnych warunków eksploatacyjnych, takich jak jazda na torach wyścigowych, jazda po wąskich i krętych drogach, jazda w ruchu miejskim, w korku lub na prostych, otwartych drogach.

Regulowane zawieszenie

Zastosowane zawieszenie pozwala na pełną regulację zarówno z przodu, jak i z tyłu, dostosowując się do oczekiwań kierowcy.

Wspomaganie na niskich obrotach

System wspomagania kierowcy przy pracy silnika na niskich obrotach monitoruje i automatycznie reguluje obroty silnika podczas ruszania z miejsca oraz wolnej jazdy. Dzięki temu łatwiej jest wystartować, a także manewrować przy dużym natężeniu ruchu lub na zatłoczonym parkingu.

Suzuki Easy Start System

W typowym motocyklu podczas rozruchu silnika kierowca musi przytrzymać przycisk rozrusznika, dopóki silnik nie podejmie pracy. Dzięki Suzuki Easy Start wystarczy tylko wcisnąć przycisk rozrusznika.

Widok 360